Your Cart

Educatie

Educatie

Door wie te gebruiken

Speciaal voor scholen en alle andere denkbare instellingen binnen de educatieve sector.

Een schoolkaart spreekt tenslotte tot de verbeelding van ieder kind. Neem bijvoorbeeld onze fysieke kaarten. Wie heeft er vroeger in de klas niet vol bewondering gekeken naar zo’n mooie gedetailleerde kaart van Nederland met daarop de provincies, de hoofdsteden, de meren, rivieren en andere bezienswaardigheden?

Onze kaarten zijn geschikt voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs.

Type kaarten

Binnen deze sector wordt hoofdzakelijk gebruik gemaakt van natuurkundige- of staatkundige Nederland-kaarten, Provincie-kaarten, Europa-kaarten en Wereld-kaarten. Als je ook België erbij hebt, vermeld dat dan ook! Wij zijn tevens gespecialiseerd in het samenvoegen van dergelijke kaarten.

Wij leveren niet alleen fysieke, maar natuurlijk ook digitale kaarten. Aan u de keuze welke soort kaart het beste binnen uw lesprogramma past.

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een kaartbeeld laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Andere sectoren & kaart types

Bekijk ook onze andere sectoren en kaart types.