Your Cart

Landkaarten

Landkaarten

Algemeen

Hier vindt u kaarten van alle landen van de hele wereld. U kunt deze kaarten laten afdrukken op diverse materialen en in ieder gewenst formaat. Al deze kaarten zijn ook digitaal verkrijgbaar.

Basisinformatie

De basisinformatie in iedere landkaart wordt gevormd door de landsgrens en alle grotere plaatsen en wateren. Andere onderdelen die daarnaast vaak worden weergegeven zijn snelwegen, N-wegen, kleinere plaatsen, spoorlijnen, bossen, bergen en administratieve grenzen.

Type landkaarten

De staatkundige kaart en de natuurkundige kaart zijn de meeste voorkomende landkaarten.  De weergave van deze kaarten kent 3 verschillende varianten:

De eilandkaart: hierop wordt alleen het door u gewenste land duidelijk en gedetailleerd weergegeven.

De uitgelichte kaart: hierop wordt het door u gewenste land duidelijk en gedetailleerd weergegeven, de omliggende landen minder duidelijk en minder gedetailleerd.

De niet uitgelichte kaart: hierop worden het door u gewenste land en de omliggende landen duidelijk en gedetailleerd weergegeven.

Gebieden

Wij bieden diverse landkaarten van verschillende landen aan. Bekijk hieronder de mogelijkheden die ons assortiment te bieden heeft.

Producten

Een kaart laten samenstellen?

Wilt u een landkaart laten samenstellen? Aan de hand van het gebied wordt er bepaald hoe groot de kaart wordt en het daarbij behorende detailniveau. De drie elementen die een kaart maken; gebied, formaat en detail staan allemaal met elkaar in verbinding. Niet helemaal voor ogen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.